Andreas-Skoglund.se

En minimalistisk utmaning – dag 7 – Rensa garderoben!

Nu har det blivit att jag slarvat med utmaningen i ett par dagar. Jobb och vardag drog iväg, vilket gjorde att jag sköt det framför mig. Inte okej!

Nu är jag igång igen, i går (söndag) så tog jag tag i att gå igenom min garderob. Det är något jag ha velat göra ett tag, men inte riktigt kommit mig för. Just det uppskattar jag med utmaningen; den får mig att sätta mig ner, tänka efter och faktiskt genomföra saker och ting.

Både ett par byxor och ett antal gamla slitna tröjor fick åka, i slutändan blev det nära en proppfull ICA-kasse med kläder. Nu har jag möjligtvis en liten brist i klädväg men… jag vill inte handla något mer. Är det mitt eget behov, eller något yttre krav (inbillat eller verkligt) i hur mycket kläder jag bör ha som talar? Jag ser alltid till att vara hel och ren, behöver det samtidigt då också vara nytt?

Det vete tusan.

Den här utmaningen rockar. En till är kanske på ingående, mer om det senare om det blir av.