Om

Om mig

profilbild256x256

Efter att ha bott i Göteborg i runt sju år har jag tillsammans med min flickvän Rania nu flyttat tillbaka norrut till Sundsvall, eller rättare sagt till en liten ort ett par mil utanför. Naturen, släkten och en längtan efter en enklare tillvaro stod bakom det hela, kvar lämnade vi några av de bästa människor jag någonsin haft nöjet att lära känna, vänner för livet. Dock är det endast ett geografiskt avstånd som så, de står mig lika nära nu som någonsin.

Intressen jag dras med inkluderar bland annat fotografi, teknik och böcker. Särskilt det förstnämnda lär få sin självklara plats här på hemsidan då jag tänkte att den skall få bli lite mitt utlopp för fotograferandet. En del dyker också upp på mitt instagramkonto: http://instagram.com/andreasskoglund.se

Om hemsidan

Detta är mitt eget tillhåll på internet. Huvuddelen får ses som bloggen, där skriver jag ner de tankar, funderingar eller händelser i mitt liv jag känner är stora nog att dela med mig av; som ni antagligen märkt av takten på mitt bloggande, inte så många. Jag försöker dock bättra mig och ett steg i detta var att rensa ur allt tidigare innehåll, kan tänkas kontraproduktivt om jag vill få mer innehåll, men att börja om på ett rent blad tror jag kan göra under för min kreativitet.

Lämna en kommentar